Prijslijst BrainWash kappers

BrainWash is een low-budget kappersformule die aan een razendsnelle opmars in Nederland bezig is. Alleen in het hoge noorden zijn ze nog niet echt vertegenwoordigd. In de rest van het land is er altijd een BrainWash bij jou in de buurt. Wassen en knippen kost € 19,95 bij BrainWash (prijslijst is geüpdatet voor het najaar van 2019). Ook voor de overige behandelingen worden vaste prijzen gehanteerd die de afgelopen jaren echter wel enkele euro’s gestegen zijn.

Je haar laten permanenten is niet in elke salon mogelijk.

Prijslijst BrainWash kappers
Prijslijst BrainWash Kappers (bron: Facebook BrainWash Kappers)

BrainWash heeft z’n tarieven weer verhoogd. Een knipbeurt kost nu € 19,95. Hieronder vind je de nieuwste prijslijst voor BrainWash Kappers met de tarieven van de meestvoorkomende behandelingen.

Prijslijst Brainwash Kappers 2019
Prijslijst Brainwash Kappers 2019

23 gedachten over “Prijslijst BrainWash kappers”

 1. Ik vindt dat jullie de prijslijst moeten aanpassen, ik ben vandaag in Middelburg in de kapsalon geweest en het koste €17,50 en hier staat €16,50. Voor knippen

  Beantwoorden
 2. Al jaren bij brainwash om te knippen en uitgroei. Ook deze prijzen zijn verhoogd. Apart betalen voor cremespoeling EN wanneer je langer dan 8 weken niet bij brainwash bent geweest komt er bij dr uitgroei behandeling €10 extra kosten bovenop. Dit staat nergens vermeld! ( ook al is je uitgroei bij een andere kapper eerder gedaan).
  Brainwash is niet meer transparant in zijn prijzen en laat je voor verassingen staan.
  Voor mij geen brainwash meer!

  Beantwoorden
 3. Ik vind deze reactie zeer onterecht je wordt altijd ontzettend goed geholpen en wat de prijzen betreft vind ik het nog wel meevallen en ik heb nog nooit mee gemaakt dat je zoveel moet bijbetalen voor uitgroei

  Beantwoorden
 4. De tarieven van BrainWash zijn weer verhoogd. Een knipbeurt kost nu € 19,95. Alle tarieven voor behandelingen bij BrainWash Kappers vind je hierboven.

  Beantwoorden
 5. Opgelet, niet alle prijzen zijn inclusief btw! Want ik had laatst een onaangename verassing, er werd na de geafficheerde prijs nog eens een btw van 9 procent bij gerekend, dat kwam op 2.06 euro en dan nog eens een btw bedrag van 21 procent , dat kwam op 3.12 euro, dus in totaal kwam er 5.18 euro btw bij! Op welke diensten die btw berekend werd, is mij tot nu, niet duidelijk. Toen ik zei dat ik even niet mee was met het totaal bedrag zeiden ze gewoon, ik print de bon voor je uit.

  Beantwoorden
 6. Waarom betalen mijn vrouw en mijn zoon €21,95 en ikzelf op dezelfde dag in dezelfde salon €20,95??????? En dit voor de exacte zelfde behandeling.

  Beantwoorden

Plaats een reactie