Prijslijst dierenarts

De tarieven die dierenartsen hanteren zijn al jaren geleden vrijgegeven. Iedere dierenarts bepaalt dus zelf zijn prijzen. Daarom kunnen de verschillen flink oplopen. De ene dierenarts heeft misschien betere apparatuur en meer ervaring en vindt dat hij of zij daar meer voor mag vragen dan een collega. Als er nu wat is met je cavia, konijn, kat of hond dan kan het dus lonen om de prijzen van dierenartsen met elkaar te vergelijken.

Als indicatie van de kosten tref je hieronder een prijslijst van een dierenartsenpraktijk aan, waaronder de kosten voor de sterilisatie van een hond en van een kat en de gebruikelijke vaccinaties voor honden, katten en knaagdieren.

Bron: prijslijst dierenarts Dierenklinieken Heerde – Epe

3 gedachten over “Prijslijst dierenarts

  1. De prijzen die vermeld staan, zijn veels te hoog! Ik betaald dat in ieder geval niet bij mijn dierenarts. Ik was in totaal 76 euro kwijt voor zijn jaarlijkse spuiten incl. Kennelhoest en hondsdolheid!

  2. Ik heb zomaar even 137€ moeten betalen voor een simpel jaarlijks bezoek bij de dierenarts met de normale jaarlijkse spuiten. Heb wel ontworming en tegen de vlooien mee gekregen… Das toch wel erg duur toch!!!

Een reactie plaatsen