Prijslijst dierenarts

De tarieven die dierenartsen hanteren zijn al jaren geleden vrijgegeven. Iedere dierenarts bepaalt dus zelf zijn prijzen. Daarom kunnen de verschillen flink oplopen. De ene dierenarts heeft misschien betere apparatuur en meer ervaring en vindt dat hij of zij daar meer voor mag vragen dan een collega. Als er nu wat is met je cavia, konijn, kat of hond dan kan het dus lonen om de prijzen van dierenartsen met elkaar te vergelijken.

Als indicatie van de kosten tref je hieronder een prijslijst van een dierenartsenpraktijk aan, waaronder de kosten voor de sterilisatie van een hond en van een kat en de gebruikelijke vaccinaties voor honden, katten en knaagdieren.

Bron: prijslijst dierenarts Dierenklinieken Heerde – Epe

9 gedachten over “Prijslijst dierenarts”

 1. De prijzen die vermeld staan, zijn veels te hoog! Ik betaald dat in ieder geval niet bij mijn dierenarts. Ik was in totaal 76 euro kwijt voor zijn jaarlijkse spuiten incl. Kennelhoest en hondsdolheid!

  Beantwoorden
 2. Ik heb zomaar even 137€ moeten betalen voor een simpel jaarlijks bezoek bij de dierenarts met de normale jaarlijkse spuiten. Heb wel ontworming en tegen de vlooien mee gekregen… Das toch wel erg duur toch!!!

  Beantwoorden
 3. Thea
  18 juni 2019 om 16:00 | Beantwoorden
  De prijzen die vermeld staan, zijn veels te hoog! Ik betaald dat in ieder geval niet bij mijn dierenarts. Ik was in totaal 76 euro kwijt voor zijn jaarlijkse spuiten incl. Kennelhoest en hondsdolheid!

  MAG IK WETEN WELKE IS JOUW DIERENARTS?? WANT WAT IK KWIJT BEN AAN DIERENARTSEN DIE IK TOT NU TOE HB BEZOCHT,IS VEEL HOGER VERGELEKEN MET WAT IK ALLEMASL HIER LEEST …IN NEDERLAND. HIER IS PAS OPLICHTERIJ BINJ DIERENARTSEN,DIE JAMMER GENOEG OOK NIET SERIEUS ZIJN.
  sweetytrinna@gmail.com
  DANK.

  Beantwoorden
  • De getoonde prijslijst is een voorbeeld van een specifieke dierenartsenpraktijk. Zo hebben mensen een indicatie van de kosten. Het is fijn als jouw dierenarts lagere tarieven hanteert, maar er zijn ook dierenartsen die hogere tarieven hanteren dan die in de prijslijst hierboven.

   Beantwoorden
 4. beste artsen wil graag de prijs weten voor 5 katten tandjes te laten trekken ik woon in Haarlem en de prijzen hier zijn abnormaal hoog

  BVD afke de leeuw

  Beantwoorden
 5. Met mijn poes op onderzoek, 15 min binnen wat bloed getrokken, 185 €, dan s’avonds terug voor de uitslag!! suikerziekte!!.. een flesje Insuline en wat uitleg en wegwerp spuiten en 60€,en na een week nog is terug komen om dezelfde testen uit te voeren!!
  Nu ok ik hou enorm van mijn dieren, maar moet een dierenarts ook geen dierenlover zijn, aan zijn prijzen ze zou je het niet zeggen!! komaan hier moet iets tegen gedaan worden!! ik vind dit Mafiapraktijken, gewoon schandaaaalig!! ik word gewoon woedend als ik eraan denk wat zij mogen doen!! zonder enige verantwoording!!!

  Beantwoorden
  • Wij hebben een melkvee bedrijf.
   En ik schrik niet van deze prijzen.
   Wij betalen ook zoiets,het is voor mij ook elke keer weer een afweging ,goed voor je dieren zorgen en de kosten.
   Ik wordt er een beetje moedeloos van wat ze durven te vragen.
   En zeker als we kijken wat de melk opbrengt is het elke keer weer afwegen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie