Prijslijst Cosmo Hairstyling

Cosmo Hairstyling is ook een bekende kappersketen. Onderstaande prijslijst geeft een indruk van de actuele prijzen bij Cosmo, genoteerd in het voorjaar van 2019. De prijzen voor individuele Cosmo-vestigingen kunnen verschillen.

 • KNIPPEN

  Kort

  €46,00

  Persoonlijk advies – wasmassage – conditioner – knippen – stylen

  Halflang

  €51,00

  Persoonlijk advies – wasmassage – conditioner – knippen – stylen

  Lang

  €56,00

  Persoonlijk advies – wasmassage – conditioner – knippen – stylen

 • KLEUREN
 • STYLING
 • VERZORGING

Bron: cosmohairstyling.com

7 gedachten over “Prijslijst Cosmo Hairstyling”

 1. Mijn dochter(verstandelijk beperking) is afgelopen zaterdag naar cosmo te Spijkenisse geweest om de haar alleen te laten wassen en de dooie punten af te knippen.Na behandeling moest ze €48,- betalen waar ik toevallig bij staat.Ik sta helemaal stil van en tegelijkertijd geschrokken van de prijs.Terwijl elders bij Yes betaalt je voor maar liefst €21,50 (scheelt €26,50) en dat is behoorlijk veel.Ik heb zo’n gevoel dat ze opgelicht is omdat diegene die mijn dochter heeft geholpen die heeft kennelijk door en door dat ze niet helemaal goed ontwikkeld (verstandelijk beperking) en dan probeert ze nog met allerlei producten aan te smeren wat ontzettend vrij prijzig zijn.Dus al en al ik vind absurd duur en daarna hoop ik NOOIT NEVER terug te komen!!!.

  Beantwoorden
 2. vHallo,

  Ik ben de brand manager bij Cosmo Hairstyling en ik werd er vandaag op geattendeerd door een klant, dat er een oude prijslijst op jullie website staat. Gezien jullie dit niet goed up to date houden wil ik jullie verzoeken om de vermelding van Cosmo Hairstyling van jullie website te verwijderen. Het schept enkel onduidelijkheid bij de klant. We hebben liever dat mensen voor de prijzen op onze eigen website kijken of in de salon langs gaan, daar klopt het altijd.

  Alvast bedankt voor de reactie.

  met vriendelijke groet,
  Danielle Mulder

  Beantwoorden
 3. Ik vind het een heel goede kapsalon Maar de prijzen zijn bijna niet te betalen Want als ik puntjes laat knippen ben ik net zoveel kwijt als die veel geknipt word Ik ben bij andere goede kapper met verven en knippen föhnen onder de 100 euro en bij Cosmo de vorige keer 175 euro En ik heb maar 50 euro om rond te komen Dus dat vind ik heel erg Want ik kom hier graag

  Beantwoorden

Plaats een reactie