Prijslijst Efteling 2023

Een dagje naar de Efteling is leuk voor kinderen én volwassenen. Niet voor niets staat de Efteling in de top 3 van beste parken van Europa (samen met Disneyland Parijs en Europa Park in Duitsland). Maar bereid je goed voor op een bezoek, anders kun je wel eens voor vervelende verrassingen komen te staan.

Gelukkig zijn er vaak kortingsacties, waarmee je wat op de entreeprijs kunt besparen. Handig om te weten, als je met kinderen boven de 3 jaar gaat. Tot die leeftijd mogen ze gratis naar binnen. Hieronder een overzicht van de normale prijzen voor toegang tot de Efteling. Dit zijn de prijzen bij aanschaf vooraf via de website van de Efteling en voor het jaar 2023.

Voor het jaar 2023 zijn de toegangsprijzen voor Efteling-kaartjes opnieuw gestegen. Parkeren kost nog steeds € 12,50 (voor het laatst aangepast in 2019).

De toegangsprijzen van de Efteling zijn afhankelijk van wanneer je komt. De reguliere kaartjes kosten inmiddels € 48 p.p. zonder korting. Je moet je bezoek aan de Efteling vooraf reserveren.

Hieronder vind je de prijslijst van de Efteling voor het jaar 2023 en de tarieven van de abonnementen.

Bron: Efteling

Plaats een reactie