Prijslijst Kinki Kappers

De hipste kapper van Nederland! Hier ga je heen als je je oude, saaie kapsel zat bent en eens een keer wat anders wilt. De kapsters van Kinki Kappers hebben een speciale opleiding en helpen je maar al te graag met een nieuwe look. Kinki Kappers is niet de goedkoopste, maar hier moet je wel zijn als je het zelf even niet meer weet.

De gemiddelde prijs voor een knipbeurt bij Kinki Kappers bedraagt in 2019 ongeveer € 46,-.

Voorheen betaalden kinderen bij Kinki hetzelfde tarief als volwassenen. Maar Kinki heeft geluisterd naar de kritiek en biedt nu ook speciale (gereduceerde) kindertarieven aan. Natuurlijk zijn ook deze tarieven niet de goedkoopste, maar als je goedkoop geknipt wilt worden kom je sowieso niet bij Kinki.

Bekijk hieronder de prijslijst met indicatieve prijzen voor behandelingen die de verschillende vestigingen van Kinki in 2019 hanteren.

 

Prijslijst Kinki Kappers 2019 (bron: kinki.nl)

 

14 gedachten over “Prijslijst Kinki Kappers”

 1. Nou ik vind kinki niet normaal. Ik ben gister geweest en ik moest 165 euro betalen voor kleuren. Zonder knippen!! Ik ga hier nooit meer terug. Ben ook niet blij met het resultaat. Ik zou violet krijgen en ik zie er nu uit als brunette gewoon. Echt heel saai want ik hou van apart. Ik ga hier echt nooit meer heen. Te belachelijk duur.

  Beantwoorden
 2. Maar klopt het dat er on-line nergens uitgebreidere prijslijsten te bekennen zijn van deze kappersketen?
  Leuk, richtlijn 38 euro voor knippen… Maar ervaring leert dat men het zelf nog eens wil wassen, cremespoelingkje, trala… ennz. Simpel wassen, knippen en drogen dus ongeveer 80 euries??

  Beantwoorden
 3. Ja den Bosch. Super chil ze nemen de tijd voor je..en ze geven eerst goed advies.het is wel erg duur … Maar goed je kan wel vet kapsel nemen en kleuren nemen die andere kappers niet hebben..dus ik blij..en uit eindelijk kies je toch voor een leuk kapsel..

  Beantwoorden
 4. Er is zojuist een nieuwe, actuele prijslijst voor Kinki Kappers geplaatst. Dit zijn de tarieven voor wassen, knippen, kleuren enzovoorts in 2018.

  Beantwoorden
 5. Mijn dochter van 16 ging alleen haar pony laten knippen, moest ruim 39 euro betalen, pfff! Was wel een apart model maar ik vind het toch echt duur…

  Beantwoorden

Plaats een reactie