Een offerte voor kunststof kozijnen aanvragen

Allereerst moet je jezelf afvragen wat voor soort kunststof kozijnen je wilt. Moeten ze zo veel mogelijk op houten kozijnen lijken? Moeten ze een bepaalde kleur hebben? Moeten de ramen open kunnen en naar welke kant moeten ze dan open kiepen? Wil je misschien nog ventilatieroosters? Wat voor eisen stel je aan het glas?

Wat gebeurt er als je een offerte hebt aangevraagd?

Een offerte voor je kunststof kozijnen is natuurlijk vrijblijvend. Op basis van jouw gegevens sturen we je snel een eerste prijsvoorstel. Deze offerte kun je vergelijken met de offertes van andere aanbieders. Pas daarna maak je een keuze en komen we graag bij je langs op de precieze maten op te meten. Op basis hiervan maken we een definitieve offerte. In de praktijk ligt de prijs hiervan heel dicht bij ons eerste voorstel. En de kosten voor het inmeten? Die betaal je niet als je akkoord gaat met de offerte en ons aanbod accepteert. Besluit je om toch met een andere partij in zee te gaan, dan moeten we hiervoor wel kosten doorrrekenen.

Wat is inbegrepen bij de offerte voor kunststof kozijnen?

De offertes van i-Kozijn zijn, wanneer je dat wilt, inclusief afwerkingslijsten voor binnen, nieuwe vensterbanken, HR++ glas van 24 mm, de montage en btw. Wil je meer zaken door ons laten doen, dan kan dat natuurlijk ook. Denk aan horren, aan het monteren van vensterbanken aan de buitenkant, sloopwerk of het eventuele huren van een hijskraan. Deze zaken nemen we graag voor je op op de offerte, tegen een meerprijs.

Als je akkoord bent met de offerte

Vind je ons prijsvoorstel aantrekkelijk? Dan sturen we iemand langs. Nauwkeurig meten we alle maten op, zodat de kozijnelementen tot op de millimeter nauwkeurig kunnen worden besteld. Hierna gaat de fabriek aan het werk met jouw nieuwe kunststof kozijnen. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte over de levertijd. Hebben we alles binnen? Dan maken we een afspraak voor montage op een moment dat het jou schikt.

Plaats een reactie